Privacy statement

Bewust Haarlemmermeer verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Haarlemmermeer wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Haarlemmermeer werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Haarlemmermeer (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Haarlemmermeer / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Haarlemmermeer?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Haarlemmermeer verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Haarlemmermeer verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Haarlemmermeer. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Haarlemmermeer, kan Bewust Haarlemmermeer aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Haarlemmermeer verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Haarlemmermeer verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Haarlemmermeer gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Haarlemmermeer slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Haarlemmermeer maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Haarlemmermeer verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Haarlemmermeer blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Haarlemmermeer het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Haarlemmermeer onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Haarlemmermeer gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Haarlemmermeer vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Haarlemmermeer. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Haarlemmermeer niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Haarlemmermeer heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Haarlemmermeer en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Haarlemmermeer is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Haarlemmermeer behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Haarlemmermeer, gevestigd in Haarlemmermeer en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Onze Professionals

Annemarie Dees

Energetisch werk
Verdermetjeleven

Verdermetjeleven
Annemarie Dees
Hoofddorp

Lisanne van Beelen

Voedingsadvies & Coaching
Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl?

Voedingscoach Lisanne
Lisanne van Beelen
Beinsdorp

Anouk Möller

Voedingsadvies & Coaching
De voedingspsycholoog

Vitamin me
Anouk Möller
Beinsdorp

Coaching - Diverse Coaching
Coach vanuit het Jungiaans gedachtegoed, Brainspottherapeut

Lisette Goldman Coaching en Brainspotting
Lisette Goldman
Sassenheim

Coaching - Kindercoaching
Ik help jouw kind graag beter te worden

Be-OKé | Word beter
Agnita Bok
Nieuw-vennep

Mindfulness & Compassie
Coachingstrajecten, trainingen, workshops en wekelijkse lessen

Welzijn in Beweging
Annette van Duijvenbode
Hoofddorp

Counselling
Integratieve Counselling helpt bij alle levensvragen en dilemma's

Inukshuk WelZijn
Jackie Blokker-van Kleef
Nieuw-vennep

Natuurgeneeskunde
Natuurgeneeskundig Praktijk Karin van Kouteren

Natuurgeneeskundig Praktijk Karin van Kouteren
Karin van Kouteren
Hoofddorp

Orthomoleculaire therapie
Orthomoleculaire Praktijk Miranda Bakker - Voedingsdeskundige en Leefstijlcoach

Orthomoleculaire Praktijk Miranda Bakker
Miranda Bakker
Lisserbroek

Wellness
gezond slapen

Elvira Harder - Optidee
Elvira Harder
Nieuw-vennep

Yoga
Yogaschool ANITYA yoga

ANITYA YOGA
Tanja van Veen
Nieuw Vennep

Eten & Drinken
Zeewier - eten en weten

St Zeewierwijzer
Marieke Brown
Hoofddorp

Yoga
Yogalen, Yoga en Wandelen in het Haarlemmermeerse Bos

Sandrasana
Sandra Diependaal
Heemstede

Coaching - Diverse Coaching
Méér dan coaching: ambulante begeleiding-op-maat

Inukshuk WelZijn
Jackie Blokker-van Kleef
Nieuw-vennep

Voetreflexologie & Voetzorg
Praktijk voor Voetreflexologie

Hands 2 Happiness
Hermi Wennink
Nieuw-vennep

Familie- en systeemopstellingen
Praktijk voor persoonlijke transformatie | stressreductie | burnout preventie | talentontwikkeling

Komma Coaching
Monique Damen
Rijsenhout

Meditatie
Meditatieconcerten

Zen met Den
Dennis Kivit
Hoofddorp

Hypnotherapie
Hypnose en hypnotherapie

SvRHypnose
Saskia van Ringelesteijn
Hoofddorp

Kinderen-Ouders
Gezinscoach Annelies

Gezinscoach Annelies
Annelies Teunissen
Abbenes

Circulaire economie

No Waste decoration
Monique Dickhaut
Hoofddorp

Massage
Ontspannings massage met etherische oliën van Young Living

Lifestyle Anja
Anja Adriaansen
Hoofddorp

Natuurgeneeskunde
BACK 2 earth - vitaal, gegrond & kern-gezond

Back 2 Earth
Chrissie van Haeringen
Nieuw-vennep

Verhuur Accommodaties
Bewustzijnscentrum in Rijsenhout

Natuurlijk vertrouwen / Bewustzijnscentrum
Hellen Van Rooijen
Rijsenhout

Coaching - Wandelcoaching
Coaching in Green, Praktijk voor Outdoor Lifecoaching & Wandelcoaching

Coaching in Green
Ester Saelman
Hoofddorp

Kristallen en (Edel)stenen
Praktijk voor Edelsteentherapie en Coaching

Kristalhelder.org
Else van Aken
HAARLEM

Communicatie en presentatie
Computers en techniek een probleem? Ik help jou je rust weer te vinden!

Thanks2Hans / thx2hns
Hans van Tol
Nieuw-Vennep

Natuurgeneeskunde
EMA Cura, Praktijk voor Mesologie

EMA Cura, Praktijk voor Mesologie
Elly van Beelen
Hoofddorp

Reiki en magnetiseren
Reiki, Aromatouch behandelingen, Bach bloesem remedies

De Vuurbloem
Anita Onwezen
Nieuw-vennep

Voetreflexologie & Voetzorg
Balans in lichaam en je leven via voetreflexologie

Voetreflexpraktijk Hoofddorp
Marga Klaphake
Hoofddorp

Psychosociale therapie
Integratieve Psychotherapie, inclusief hypnotherapie, helpt bij alle levensvragen en dilemma's

Inukshuk WelZijn
Jackie Blokker-van Kleef
Nieuw-vennep

Familie- en systeemopstellingen
Constellations at work - Familieopstellingen

Constellations at work
Mia Macke
Vijfhuizen

Healing en reading
Transformatie Healing

Bron van Vreugde
Frida Hannahma Keur
Hoofddorp

Natuurgeneeskunde
Bewustzijn als medicijn!

Natuurlijk vertrouwen / Bewustzijnscentrum
Hellen Van Rooijen
Rijsenhout

Yoga
MeerPower (golf)yogadocent, gewichtsconsulent, orthomoleculair adviseur

MeerPower yoga voeding coaching
Bernette van Diesen
Hoofddorp

Coaching - Lifecoaching
Stresscoaching & leefstijlbegeleiding

YEP! lifecoaching
Yolanda Janssen
Nieuw Vennep

Acupunctuur
voor het versterken van je immuunsysteem en emotioneel bewustzijn.

Praktijk Wim Telgt. Allergietherapeut/Facereader
Wim Telgt
Nieuw-vennep

Coaching - Kindercoaching
Jeugd Breincoach; Intervisiebegeleider

duikercoaching
Nelleke Duiker
Hoofddorp

Massage
Massagetherapie

Bon Balans Massagetherapie
Bernadette Bon
Nieuw Vennep

Voedingsadvies & Coaching
Overgewicht & gezondheidsklachten aanpakken met voedingsprogramma & begeleiding op maat!

Cure4Life Haarlemmermeer
Alexia Venema
Nieuw Vennep

Orthomoleculaire therapie
Overgewicht & gezondheidsklachten aanpakken met voedingsprogramma & begeleiding op maat!

Cure4Life Haarlemmermeer
Alexia Venema
Nieuw Vennep

Energetisch werk
Klankschalen, Reiki, workshops en raindrop massage.

Healing-Hands.nu
Marco Bakker
Hoofddorp

Ademtherapie
Buteyko-ademtherapie voor gezond ademen

Praktijk Lisa Suurland / Buteyko-cursus.nl
Lisa Suurland
Hoofddorp

Hypnotherapie
Klinische hypnose bij pijn, angst en stress

Praktijk Lisa Suurland / Hypnoconsult
Lisa Suurland
Hoofddorp

Energetisch werk
Access Bars® Facilitator en Reiki

Bewust Sterk
Ellen Sterk
Hoofddorp

Communicatie en presentatie
Laat zien dat jij expert bent - deel je passie ook via Social media

Trudy Pannekeet - Social Media Marketing Adviseur
Trudy Pannekeet
Nieuw-vennep

Healing en reading
Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Praktijk Petra Weel
Petra Weel
Hoofddorp

Coaching - Diverse Coaching
Praktijk voor persoonlijke transformatie | stressreductie | burnout preventie | talentontwikkeling

Komma Coaching
Monique Damen
Rijsenhout

Coaching - Lifecoaching
Mooi van binnen Mooi van buiten: Leefstijl en Vitaliteit.

Naturel Body Coaching
Monique-Cécile Roelandt
Nieuw Vennep

Financiële dienstverlening
Geldzorgnet werkt samen aan financiele rust

Geldzorgnet
Philip Knijff en Sandra Lanser
Hoofddorp

Yoga
MeerPower (golf)yogadocent, gewichtsconsulent, orthomoleculair adviseur

MeerPower yoga voeding coaching
Bernette van Diesen
Hoofddorp

Tips uit de agenda

Weblog

Acupunctuur Ademtherapie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kristallen en (Edel)stenen Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer