Bewustzijn als medicijn! | Rijsenhout

Elke ziekte of aandoening begint met een gedachte en heeft jou vanuit je ZIEL, je onderbewuste, iets te vertellen. Ga dus niet zorgen dat het weggaat, maar ga kijken waaróm het in je leven is en wat het je wil zeggen. Pas dan kunnen we het transformeren vanuit bewustzijn. 

Bewustzijn als medicijn!

Met kennis van de 5 biologische natuurwetten van Dr. Hamer hebben we eindelijk de tools gekregen om te kijken wat er in je lichaam speelt. 

Bewustwording van waarom je lichaam op een speciaalprogramma draait i.p.v. een gewoon programma kan je ontzettend veel inzichten in je leven geven en zal je verder helpen op het pad van bewustwording en vrijheid. 

Alles heeft een reden. Er gebeurt in dit universum niets voor niets! De quantum fysica zorgt voor perfectie, alles wat er in je leven gebeurt is vóór jou, om te transformeren naar een hoger bewustzijn.

We scheppen ons leven met al onze waargemaakte gedachten, woorden en overtuigingen. Kortom alles wat IN ons leeft (emotioneel) projecteren we in de wereld. Alles, werkelijk alles begint met een gedachte. Ook ziekte, en dankzij de de 5 natuurwetten kunnen we begrijpen wát en waarom er celverandering plaatsvind. Dat geeft rust, dat geeft vertrouwen. Natuurlijk Vertrouwen!

Over Hellen Van Rooijen | Rijsenhout

Ik begeleid en coach mensen met behulp van de natuurwetten die mij enorm interesseren. 

Met name de wet van aantrekking en de 5 biologische natuurwetten van Dr. Hamer die precies uitleggen wat er gebeurt in je lichaam als je een emotionele inslag hebt geleden, waardoor er celverandering plaatsvindt in je lichaam, dat wat wij ervaren als ziekte.

Mijn natuurlijke vertrouwen in het universum en mijn lichaam is daardoor enorm gegroeid! 

Angst voor ziekte verdwijnt op het moment dat je precies weet wat er gebeurt in je zelfhelende lichaam, je zelf je ziekteverloop kunt monitoren en zelfs kunt uitrekenen wanneer je weer totaal gezond bent.

Ik voel het als mijn missie om dit bekender te maken en mensen gelukkiger te laten ZIJN.

Ik heb met het bewust toepassen van de wet van aantrekking mijn prachtige huis aan het water gemanifesteerd mét bewustzijnscentrum en daar groeit een prachtige plaats van verbinding en liefde voor iedereen die gehoord en werkelijk gezien wil worden.

Agenda Natuurlijk vertrouwen / Bewustzijnscentrum


Natuurlijk vertrouwen / Bewustzijnscentrum
Hellen Van Rooijen


Professionals in de categorie Natuurgeneeskunde

Acupunctuur Ademtherapie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kristallen en (Edel)stenen Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer