Access Bars® Facilitator en Reiki | Hoofddorp

Bewust Sterk is een praktijk aan huis waar u terecht kan voor Access Bars® sessies, Reiki behandelingen, Afvallen met een holistische aanpak en coaching.
 

Access Bars:

Wil jij je volkomen ontspannen voelen en meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren?  

De BARS (het Engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt, wordt verwijderd. 

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.  
 

Reiki:

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei” en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie. 

Een Reiki behandeling brengt het zelfgenezend vermogen van de mens op gang zodat de levensenergie weer kan gaan stromen. De behandeling bestaat uit verschillende handposities, waarbij steeds een ander deel van het lichaam reiki ontvangt en doorsluist naar onderliggende lagen. Een reiki behandeling werkt in op alle aspecten van het mens-zijn: het lichaam ontspant, geeft aan waar het behoefte aan heeft en wat het wil loslaten, de geest komt tot rust.

 

 

Over Ellen Sterk | Hoofddorp

Wie ben ik,

In je eigen kracht gaan staan is een proces die ieder van ons eens of meerdere keren in zijn leven doormaakt. Vaak als je vastloopt, komen er vragen naar boven zoals: wie ben ik, en wat wil ik? Tegen deze vragen liep ik ook aan 8 jaar geleden! Ik wilde “gezonder” en “bewuster” door het leven. Daardoor ben ik beter voor mezelf gaan zorgen, verdiepte mij in gezonde voeding en een positieve mindset. Het gevolg was dat ik me fitter en energieker voelden en dat mijn zelfvertrouwen groeiden.Gezondheid en bewustwording is nu mijn passie! Mijn passie heb ik omgezet in mijn eigenbedrijf. 


In april 2017 hebben we ons bedrijf omgedoopt naar Bewust Sterk. Bewust Sterk staat voor “in je eigen kracht gaan staan”. Dit kan op mentaal, fysiek en financieel gebied. Bewust Sterk is een praktijk aan huis waar u terecht kan voor Access Bars® sessies, Reiki behandelingen, Afvallen met een holistische aanpak en coaching.

Daarnaast heb ik 5 jaar geleden facebookgroep "Gratis ophalen in Hoofddorp en omgeving" opgezet, op dit moment zijn er 17.400 leden die mee helpen aan het recyclen van hun spullen die ze zelf niet meer kunnen gebruiken. Door deze Facebookgroep kunnen we ook nog eens meer dan 110 huishoudens ondersteunen die op bijstandsniveau leven! 

Mijn motto is:
Samen zijn we STERK.


Foto 5 Ellen Sterk Foto 6 Ellen Sterk Klik om te vergroten

Bewust Sterk
Ellen Sterk


Professionals in de categorie Energetisch werk

Acupunctuur Ademtherapie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kristallen en (Edel)stenen Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer